Fertilitet®

Ginekološka ordinacija i centar za lečenje steriliteta

POLITIKA PRIVATNOSTI

Politika ordinacije Fertilitet ("mi", "nas") je da poštuje vašu privatnost u vezi sa svim informacijama koje možemo da prikupimo od vas na našem internet domenu fertilitet.rs (dalje: Fertilitet) i drugim domenima koje posedujemo i kojima upravljamo.

Tražimo lične podatke (ime, prezime, email adresa, broj telefona) samo kada su nam zaista potrebni kako bismo vam pružili uslugu. Prikupljamo ih zakonitim sredstvima, uz vaše znanje i saglasnost. Takođe, obaveštavamo vas zašto ih prikupljamo i kako će se koristiti.

"Korisnički podaci" su informacije koje automatski prikupljamo o vašem uređaju i načinu korišćenja domena, i to isključivo prilikom slanja poruke sa naše internet stranice. Ove vrste informacija obično vas same po sebi ne identifikuju na jedinstven način, ali i dalje mogu biti lični podaci. Informacije o korišćenju mogu uključivati vašu IP adresu, tip uređaja i veb pregledača koji se koriste za pristup uslugama, kao i vreme interakcije vašeg pretraživača ili uređaja.

Prikupljene informacije čuvamo samo onoliko dugo koliko je potrebno da bismo vam pružili traženu uslugu. Podatke koje čuvamo, zaštitićemo u okviru komercijalno prihvatljivih sredstava kako bismo sprečili gubitak i krađu, kao i neovlašćeni pristup, otkrivanje, kopiranje, korišćenje ili modifikaciju. Ne delimo nikakve lične informacije javno ili sa trećim licima.

Slobodni ste da odbijete zahtev za vašim ličnim podacima, uz razumevanje da možda nećemo moći da vam pružimo neke od željenih usluga. Dalje korišćenje naše internet stranice (sajta) smatraće se prihvatanjem naše prakse u vezi sa privatnošću i ličnim podacima.

Naša veb stranica ne koristi tzv. "kolačiće" (cookies). Ipak, može imati veze (linkove) ka spoljnim domenima (trećim stranama, kao što je google.com) kojima mi ne upravljamo. Imajte na umu da nemamo kontrolu nad sadržajem i praksama ovih sajtova i ne možemo prihvatiti odgovornost za njihovu funkcionalost ili njihove politike privatnosti. Možete odabrati da onemogućite kolačiće podešavanjem pojedinačnih opcija pretraživača.

Fertilitet ne prikuplja svesno nikakve lične identifikacione podatke od dece i maloletnih lica. Ako mislite da je vaše dete dalo ovu vrstu informacija na našoj internet stranici, kontaktirajte nas i mi ćemo učiniti sve što možemo da brzo uklonimo takve informacije iz naše evidencije.

Ova politika privatnosti odnosi se na domen fertilitet.rs i važi od novembra 2022.