Trudnoćafertilitet

Fertilitet®

Ginekološka ordinacija i centar za lečenje steriliteta

Iskustvo

Ginekološka ordinacija i centar za lečenje steriliteta FERTILITET® više od 20 godina razvija i uspešno primenjuje veliki broj savremeno unapređenih usluga iz oblasti planiranja i vođenja trudnoće uz porođaj prirodnim putem ili carskim rezom. U saradnji sa genetičkim i mikrobiološkim stručnjacima, oformili smo kliničko–naučni tim koji će vam pomoći da se ostvarite kao roditelj uz pomoć tehnika asistirane reprodukcije (inseminacija, vantelesna oplodnja...).

Uže polje interesovanja su nam perinatologija, odnosno vođenje normalnih i visokorizičnih trudnoća, kao i programi dijagnostike i lečenja bračnog infertiliteta. Ukoliko ste vi i vaš partner u nemogućnosti da spontano začnete, pridružite se stotinama bračnih parova koji su lečili i izlečili bračni infertilitet i dobili zdravo potomstvo svojom upornošću i našom stručnošću.

Zakažite pregled...

Usluge

Kontrola, dijagnostika, lečenje

 • Vantelesna oplodnja

  Kompletna dijagnostika oba partnera; Inseminacija – AIH/IUI; Vantelesna oplodnja – IVF/ET...

  Detaljnije ...
 • Trudnoća

  Dijagnostika i vođenje trudnoće; UZ pregled u trudnoći; Screening fetalnih anomalija - ekspertski UZ pregled; Dijagnostika anomalija ploda; Neinvazivni skrining na fetalne anomalije: Double, Triple, Quadruple test; Prenatalna dijagnostika – NIPT; Biopsija horionskih čupica – CVS; Amniocenteza – AC; CTG – kardiotokografija; Vođenje visokorozičnih trudnoća; Praćenje višestrukih trudnoća; Rešavanje problema spontanih pobačaja; Trudnoće sa rizikom za prevremeni porođaj; Trudnoće sa rizikom od infekcije ploda; Trudnoće sa pojavom zastoja u rastu ploda; Hipertenzivni sindrom u trudnoći – PIH; Dijabetes u trudnoći; Rh aloimunizacija...

  Zakažite pregled...
 • Cenovnik / Uputstva

  Lista aktuelnih usluga, znatno obimnija od navedene, sadrži uputstva za pripremu pacijenta i opis postupka u toku pregleda. Uz najnapredniju dijagnostičku tehnologiju, pristupačne cene i potpunu posvećenost, uvereni smo da plan lečenja možemo prilagoditi Vašim potrebama.

  Detaljnije ...

Ultrazvučni pregled

4D ultrazvuk omogućava praćenje i rano otkrivanje patologije trudnoće, kao i dijagnostikovanje ginekoloških oboljenja.

Ultrazvučni pregled je klinički veoma značajna, jednostavna i bezbedna metoda. Može se ponavljati koliko god puta je to potrebno, a da to ni na koji način ne ugrozi pacijentkinju. Pregled je potpuno bezbolan i traje do 30 minuta.

Ekspertski ultrazvučni pregled između 20-te i 24-te nedelja trudnoće važan je za procenu rizika od hromozomskih poremećaja ploda. Konsultujte naše stručnjake o primeni ultrazvuka u trudnoći.

Zakažite pregled...

Kako do nas?

Durmitorska 2/2
Beograd, Savski venac

(preuzmite VCard*)

(preuzmite VCard*)

CENTOGENE Certified Partner | CAP Accredited™ | CLIA Certified*