fertilitet®

O nama

Centar

Ginekološka ordinacija i centar za lečenje steriliteta FERTILITET® više od 20 godina razvija i uspešno primenjuje veliki broj savremeno unapređenih usluga iz oblasti ginekologije, akušerstva, estetske intervencije, dijagnostike (primenom 4D ultrazvuka i drugih naprednih metoda) i, posebno, planiranja i vođenja trudnoće uz porođaj prirodnim putem ili carskim rezom.

Briga o zdravlju žene

Cilj naše ordinacije je da kvalitetom i individualnim pristupom svakoj pacijentkinji pružimo sveobuhvatan tretman ginekoloških oboljenja konzervativnim i hirurškim putem, kao i savremeno planiranje i vođenje fizioloških i patoloških trudnoća uz vaginalni ili porođaj carskim rezom.

Tim

U saradnji sa genetičkim i mikrobiološkim stručnjacima, oformili smo kliničko–naučni tim koji će vam pomoći da se ostvarite kao roditelj uz pomoć tehnika asistirane reprodukcije (inseminacija, vantelesna oplodnja...).

Na čelu stručnog tima je Prof. dr Nemanja Milinčič sa višegodišnjim kliničkim iskustvom u prevenciji i lečenju oboljenja ženskih reproduktivnih organa u najvećoj ginekološko–akušerskoj klinici u Srbiji, UKCS GAK u Beogradu. Uže polje interesovanja su mu perinatologija, odnosno vođenje normalnih i visokorizičnih trudnoća, kao i programi dijagnostike i lečenja bračnog infertiliteta.

Usluge

Kontrola, dijagnostika, lečenje

 • Sterilitet / VTO

  Od kompletne dijagnostike oba partnera, do transfera embriona i praćenja trudnoće, svesrdna i stručna podrška u svim fazama naprednih reproduktivnih tehnologija. Ukoliko ste vi i vaš partner u nemogućnosti da spontano začnete, pridružite se stotinama bračnih parova koji su lečili i izlečili bračni infertilitet i dobili zdravo potomstvo svojom upornošću i našom stručnošću.

  Detaljnije ...
 • Trudnoća

  Konsultacije, dijagnostika, intervencije i tretmani, vođenje trudnoće i briga o majci i plodu od prve do poslednje nedelje trudnoće.

  Detaljnije ...
 • Ginekologija

  Od rutinskih testova i redovnih kontrola, do rešavanja složenih ginekoloških problema. U okviru ginekologije omogućeni su preventivni ginekološki, ultrazvučni i kolpoksopski pregledi uz citološku, laboratorijsku i mikrobiološku dijagnostiku.

  Detaljnije ...
 • Cenovnik / Uputstva

  Lista aktuelnih usluga sa uputstvima za pripremu pacijenta i opisom postupka u toku pregleda. Uz najnapredniju reproduktivnu tehnologiju, pristupačne cene i potpunu posvećenost, uvereni smo da plan lečenja možemo prilagoditi Vašim potrebama.

  Detaljnije ...

Kako do nas?

Durmitorska 2/2
Beograd, Savski venac

(preuzmite VCard*)

(preuzmite VCard*)

CENTOGENE Certified Partner | CAP Accredited™ | CLIA Certified*